Nuntorp Gård Nuntorp Gård

AUKTION – inre och yttre lösöre

Evenemang av Gunnars Auktioner
Nuntorp Gård, Brålanda
Offentlig Alla på och utanför Facebook
Under förutsättning att nu gällande restriktioner inte skärps, så är vi nu redo för en ”riktig” LÖSÖRESAUKTION!
Vi räknar med att sälja både inre lösöre, antikviteter, verktyg, lantbruksmaskiner o traktorer mm.👍vi räknar med vi senast 20 september har numrerat, fotograferat och lagt upp de olika utropen som bifogade bilder i detta FB-evenemang!
För att ge er möjlighet att hålla avstånd och undvika trängsel är det fysisk visning torsdag 30 sep(11.00-18.00), fredag 1 oktober (11.00-18.00) samt auktionsdagen (09.30-11.00). Samtliga utrop kommer också att visas här med möjlighet att lägga anbud via Messenger.
Det kommer att finnas möjlighet att lämna skriftliga anbud/maxbud (på våra blanketter)under visningsdagarna 30 sep och 1 oktober, OBS! sista klockslag för digitala och skriftliga anbud är 1 oktober kl 18.00.
Under auktionsdagen 2 okt matchar” vi de inlämnade anbuden i konkurrens med fysiska bud, dvs Auktion på riktigt, det är ju det vi har väntat på!
Håll utkik efter mer info här, välkomna!
Det kommer att finnas både fika och lunch under alla 3 dagarna, då vi samverkar med : https://lokalproducerativast.se/…/nuntorps-gardsbistro-2/
OBS! Skulle pandemi-läget och dito restriktioner ändras till det sämre under början av september, förbehåller vi oss rätten att ställa in auktionen. Vi gör gärna auktioner, men är också mkt måna om våra kunder 👍…..OBS!

Visa mindre

Datum

okt 02 2021
Expired!

Lämna ett svar