Mat

OM...

Bistro & Skafferi… kan man heta så? Självklart kan man det - vi heter ju det! På den stora mötesplatsen Nuntorp Gård, vill vi vara en mötesplats där människor skall mötas för att utbyta livshistorier, glädje, kunskap och erfarenheter, men också en mötesplats för matkulturer, råvaror, produkter och smaklökar. Vår Värdegrund - d v s våra riktlinjer för hur vi skall behandla varandra och andra - är

Värdskap - vårt sätt att möta…
Genuin mat tillagad från grunden
Innovativa råvaruleverantörer nära oss
Inspirerande miljö för gäster och medarbetare

Varmt välkommen att möta oss, vår värdegrund, vår mat & vårt skafferi...

LUNCH

Den klassiska svenska lunchen serveras varje vardag från klockan 12.00 i vår Bistro. Vi lagar svenska klassiker från grunden, men med en twist och på råvaror för säsongen nära oss. Vi korsar det svenska med orientens smaker, dofter och kryddor. Allt för att kittla din gom och utmana vår lust att fortsätta utveckla.

Hos oss skall du vänta dig det väntade korsat med det oväntade…

TAKE AWAY

Hinner du inte sitta ner och äta eller vill ta med dig till dina arbetskamrater eller till din familj, så har du dagens lunch och minst fem rätter till att välja mellan i vår kyl varje dag. På fredagarna tar du med dig vår helgpåse med en färdigkomponerad meny - gott, bekvämt och bara att göra sista tillagningssteget!

Nu kommer pappa att laga mat varje fredag...

SKAFFERI

I vårt Skafferi säljer vi goda och väldoftande produkter från Bistrons vänner i vår närhet, tillsammans med våra egna säsongsprodukter. Vi har alltid några väl komponerade Gå-bort-påsar samt några Muntra-upp-påsar.

I skafferiet hittar du också dukar och handdukar från Ekelunds, bl a handdukar i två storlekar med Dalslands landskapsblomma Förgätmigej.

Nästa gång du skall handla något lite extra - Förgätossej…