Möte

MÖTE

Mellanmänskliga möten och dess samtal är grunden till vår överlevnad. Att låta egna upplevelser och egna sanningar möta andras upplevelser och sanningar ger dynamiska samtal, som i sin tur skapar utveckling. Det är ingen klyscha när vi hävdar att utvecklas vi inte så avvecklas vi - det är en sanning!

Låt oss utvecklas tillsammans - lägg ditt nästa möte hos oss...

KONFERENS

Att samlas runt en eller många vitala frågeställningar är avgörande för vår framdrift - oavsett om vi är ett företag, en organisation eller jaktlag. Att få samlas och samtala runt frågeställningarna i härlig historisk läromiljö och serveras genuint tillagad mat, med råvaror från leverantörer nära oss, ger er de bästa av förutsättningar.

Ta vara på möjligheterna att samlas, samtala, äta och njuta på Nuntorp...

UTBILDNING

Ett fundament för bättre inlärning är att få byta miljö ibland. Nya intryck, ny utsikt och kanske t o m nya medmänniskor stimulerar oss och vår perception. Distraktion skulle någon vilja kalla det - nej säger vi, det hänger helt på den som utbildar. Passion, mental närvaro, energi och prestigelös kunskapsöverföring är bra grunder för att lära ut det som åhörarna skall lära in. Det måste ju vara det viktigaste - att det går in före att det kommer ut.

På Nuntorp skiljer vi vetet eller vettet från agnarna sedan mitt av 40-talet…

Rektor B. Hjalmarsson & L. Olofsson

Två framträdande rektorer på Nuntorps Lantbruksskola. För att hedra deras mångåriga insater har vi låtit de båda ge namn åt våra två konferens- & mötesrum. Båda rummen ligger i vår huvudbyggnad - på andra våningen. Hos Rektor Börje Hjalmarsson kan vi vara 30 personer i så kallad skolsittning, medan vi hos Rektor Leif Olofsson kan vara 60 personer i skolsittning.

Var inte rädd för att gå till rektorn - det är både trevligt och lärorikt...

GYMNASTIKSAL

Alla har vi minnen från skolans gymnastiksal - en del av oss har dåliga och en del av oss bra och roliga. Vi kan nu erbjuda Nuntorps Gymnastiksal som vårt tredje Konferensrum för spännande möten och kanske fester - vem har inte drömt om minnena från skoldansen i ”gympasalen”. Bryt av konferensen eller mötet med en basketbollmatch eller ”Följa John” på linjerna - rörelse på schemat är både modernt, roligt och bra.

Vi erbjuder en Gymnastiksal för bara framtida goda minnen...

Lämna ett svar