Dina vänner

MATLAGNING TILLSAMMANS

Att laga mat tillsammans är ju trevligt och relationsbyggande i sig, men att få laga mat ihop med familj och vänner tillsammans med en av våra kockar är också kunskapshöjande. Samla dina nära runt ett mattema och skärbrädorna i vårt kök under ledning av vår personal och njut maten med dryck därtill efteråt.

Samtala med oss om upplägg och teman - vi har massa upptåg att erbjuda...

VINPROVNING

Druvor och producenter finns det i det oändliga och årgångar kommer det nya varje år… Vi samarbetar med professionella munskänkar som stimulerar hjärnan, lusten och sinnen som syn, doft och smak. Samla arbetskamraterna, familjen och vännerna runt några flaskor vin, glasen och formulären och hitta nya magiska kombinationer av vad ni tycker att det doftar och smakar.

Samtala med oss om upplägg och teman - vi har många årgångar att tillgå…

SINGLE MALT PROVNING

Låt dropparna från de ljungklädda dalgångarna, från det rustika höglandet eller från de karga öarna spraka i era gommar. Idag finns det fina Single Malt-producenter även i vårt land och på andra ställen utanför Skottlands gränser - testa gränserna med en av våra vänner som är specialist på Single Malt. Skall den serveras on the rocks, med vatten eller utan?

Samtala med oss om teman och upplägg - vi hittar tillsammans fram till rätt ”vatten” för er… Slainte!

CHOKLADPROVNING

Visst är det spännande att det finns mer choklad att äta än de vi kan köpa i närmaste affär. Idag finns det en mängd producenter, små som stora, som erbjuder god choklad. Var inte rädd för att kombinera chokladen med spännande drycker.

Samtala med oss om vilka kombinationer du vill kombinera…

OSTPROVNING

Att dyka ner i en välsorterad ostdisk i en ostbutik är en fröjd för både doft, syn och givetvis smak. Res med oss i ostarnas värld tillsammans med familj, vänner och arbetskamrater och kombinera det med en provning av spännande drycker till ost.

Samtala med oss om så hjälper vi till med ciceron, ostar och fröjdefulla drycker därtill…